Nauči da sviraš instrument koji voliš

- 50 video lekcija

- kompletno muzičko opismenjavanje

- jednom platite imate pristup zauvek

- online pomoć profesora

- udžbenik koji prati lekcije

Može li da se uči bez profesora?

Svakako da je rad sa profesorom uživo nezamenljiv. Ipak, kad se čas završi, odlazite kući da radite sami i tu vam naš kurs može puno pomoći. Takođe, rad sa profesorom nije tako jeftin i ne može ga svako priuštiti, a naš kurs vam pomaže da stalno imate ispred sebe profesora.

Da li nekom mogu da se obratim oko nejasnih stvari ili oko praćenja napretka?

Naravno. Naši profesori prate rad svih korisnika kursa i tu su da odgovore na sva vaša pitanja. Možete slati snimke svog vežbanja na koje dobijate komentar uz savete kako da popravite svoje vežbanje.

Mogu li baš ja da naučim sam?

Apsolutno, svako može da nauči sam jer su naši kursevi pravljeni na inovativan način, tako da mogu biti razumljivi svima. Uz vežbanje, prateći instrukcije iz videa i udžbenika, možete savladati učenje instrumenta i stiži do željene veštine.

Šta mi je potrebno?

Potreban ti je instrument, naše video lekcije i udžbenik, volja i želja da napreduješ. I to je sve. Naravno, potrebno je dosta rada, i neće biti lako, ali uz trud sigurno možete doći do cilja.

Koji instrument mi je najbolji za početak?

Za potrebe kurseva za harmoniku dugmetaru i klavirnu, preporučujemo instrument sa 60 basova da biste mogli da najbolje ispratite sve lekcije, a kada je u pitanju kurs za klavijature, sasvim je dovoljna klasik varijanta koja sadrži 61 dirku

Da li i moje dete može da prati kurs?

Apsolutno. Naši kursevi su jednostavni i praktični, te i Vaše dete može jednostavno da prati lekcije. Uz to, Vi kao roditelj ćete moći uz ove kurseve da jednostavno pratite napredak svog deteta, i da, bez dodatnih troškova, profesora i putovanja utvrdite da li je Vaše dete talentovano za muzičku karijeru

Da li mogu više puta da pratim lekciju?

Svaku lekciju možete pogledati neograničeni broj puta. Kada god poželite možete pristupiti svom nalogu i vraćati i gledati lekcije po redosledu po kom želite i onoliko puta koliko želite.

Koliko traje škola?

Ova škola je kompletna na platformi i možete je koristiti koliko god želite, kada god to želite. 

Koja je cena kursa?

Kurs klavijatura i kurs klavirne harmonike su 150 Eur, dok je kurs harmonike dugmetare 200 Eur. Ovo je cena koju plaćate jednom i ceo kurs vam je zauvek dostupan posle toga, nema dodatnih plaćanja.

Kako se može platiti kurs?

Možete platiti karticom, putem Paypala ili direktno plaćanjem na račun online ili preko uplatnice u banci.

Da li je bezbedno plaćanje karticom?

Da, koristimo sve metode zaštite i podaci o vašoj kartici uopšte ne dolaze do nas.

Testimonial crown

"Predajem harmoniku u nižoj muzičkoj školi i nikada se nisam bojao konkurencije, ali ovaj kurs preti da nas sve zatvori. Do sada nisam video ovako jednostavan, pristupačan i tačan pristup predavanjima. Od sada za svoje učenike koristim segmente ovog kursa, najinventivniji pristup koji sam za života video!"

Milan Perovic, profesor harmonike
Testimonial crown

"Kada sam ja počinjao, iz jedne knjige smo učili teoriju, a kola nam je mentor pokazivao deo po deo. Knjiga nas je učila notama, a mentor narodnoj muzici! Žalim što nisam kao mlad imao ovako nešto, ali NIKAD NIJE KASNO! Posle 20 godina opet sam uzeo harmoniku, i uživam"

Milan Jašović, penzioner
Testimonial crown

"Kao malu su me roditelji upisali u školu harmonike, tri godine kasnije sam odustala, misleći da nisam ja za to, ali ovaj kurs je u meni probudio ponovo želju, a način na koji učim mi je toliko podigao volju i disciplinu, da ne mogu da verujem da sam to ista ona mala ja koja je plakala kada je išla u muzičku!"

Milena Bogdanović, student
back to top