Nauči da sviraš HARMONIKU DUGMETARU

- po metodi Mije Krnjevca

- 50 video lekcija

- više od 10 sati video materijala

- udžbenik

- jednom platiš pristup zauvek

CENA: 200 Eur, nema dodatnih troškova

Mogu li baš ja da naučim sam?

Apsolutno, svako može da nauči sam jer su naši kursevi pravljeni na inovativan način, tako da mogu biti razumljivi svima. Uz vežbanje, prateći instrukcije iz videa i udžbenika, možete savladati učenje instrumenta i stiži do željene veštine.

Šta mi je potrebno?

Potreban ti je instrument, naše video lekcije i udžbenik, volja i želja da napreduješ. I to je sve. Naravno, potrebno je dosta rada, i neće biti lako, ali uz trud sigurno možete doći do cilja.

Koji instrument mi je najbolji za početak?

Za početak idealno je uzeti instrument od minimum 60 basova, jer ćete takvim instrumentom moći bez problema da ispratite sve lekcije.

Da li mogu više puta da pratim lekciju?

Svaku lekciju možete pogledati neograničeni broj puta. Kada god poželite možete pristupiti svom nalogu i vraćati i gledati lekcije po redosledu po kom želite i onoliko puta koliko želite.

Koliko traje škola?

Ova škola je kompletna na platformi i možete je koristiti koliko god želite, kada god to želite. 

Koja je cena kursa?

Kurs klavijatura i kurs klavirne harmonike su 150 Eur, dok je kurs harmonike dugmetare 200 Eur. Ovo je cena koju plaćate jednom i ceo kurs vam je zauvek dostupan posle toga, nema dodatnih plaćanja.

Kako se može platiti kurs?

Možete platiti karticom, putem Paypala ili direktno plaćanjem na račun online ili preko uplatnice u banci.

Da li je bezbedno plaćanje karticom?

Da, koristimo sve metode zaštite i podaci o vašoj kartici uopšte ne dolaze do nas.

Testimonial crown

"Predajem harmoniku u nižoj muzičkoj školi i nikada se nisam bojao konkurencije, ali ovaj kurs preti da nas sve zatvori. Do sada nisam video ovako jednostavan, pristupačan i tačan pristup predavanjima. Od sada za svoje učenike koristim segmente ovog kursa, najinventivniji pristup koji sam za života video!"

Milan Perovic, profesor harmonike
Testimonial crown

"Kada sam ja počinjao, iz jedne knjige smo učili teoriju, a kola nam je mentor pokazivao deo po deo. Knjiga nas je učila notama, a mentor narodnoj muzici! Žalim što nisam kao mlad imao ovako nešto, ali NIKAD NIJE KASNO! Posle 20 godina opet sam uzeo harmoniku, i uživam"

Milan Jašović, penzioner
Testimonial crown

"Kao malu su me roditelji upisali u školu harmonike, tri godine kasnije sam odustala, misleći da nisam ja za to, ali ovaj kurs je u meni probudio ponovo želju, a način na koji učim mi je toliko podigao volju i disciplinu, da ne mogu da verujem da sam to ista ona mala ja koja je plakala kada je išla u muzičku!"

Milena Bogdanović, student
back to top