ONLINE KURS klavijatura

- po metodi Mije Krnjevca

- 40 video lekcija

- 5+ sati video materijala

- udžbenik koji prati lekcije

- jednom platite imate pristup zauvek

CENA KURSA: 150 eur - nema dodatnih troškova

Šta mogu da očekujem od kursa

Naučićeš da:

Šta dobijam ovim kursom

Po metodi čuvene krnjevačke škole Mije Krnjevca dobićeš kompletno muzičko opismenjavanje

Od nota i prvih skala

do sviranja popularnih numera

Video lekcije

Naše video lekcije vode te kroz osnove muzičke pismenosti i notacije, akorde, skale, ritmove, narodna kola, najpoznatije numere. 

Ima ih 50, krećemo od upoznavanja instrumenta, imenovanja i rasporeda tonova i lestvica, da bi završili sa celim numerama.

Kako funkcioniše kurs

Dobiješ pristup kursu koji se sastoji od 50-ak video lekcija sa više od 7 sati video materijala i udžbenika koji prati sve lekcije.

Kursu pristupaš kad ti možeš i želiš i vežbaš po uputstvima iz video lekcija.

Radi se po metodi Mije Krnjevca po kojoj su svi poznati muzičari koj sviraju po zabavama širom Balkana naučili da sviraju ove instrumente.

Jednom se plaća kurs i dobija se pristup zauvek. Nema dodatnih troškova.

Kurs je namenjen i totalnim početnicima, ali i svima koji već sviraju, a žele da unaprede svoje znanje.

Kako je nastao kurs

Velika većina muzičara koji danas širom Srbije i Balkana sviraju harmoniku i klavijature, naučila je da svira radeći po metodi Mije Krnjevca.

 

Mijinu školu vremenom su dorađivali muzičari koji su svoje iskustvo sa veselja prenosili dalje na svoje učenike. 

 

Upravo je jedan od učenika, Željko Vasić Krnjevac, harmonikaš sa preko 30 godina iskustva, hiljade odsviranih veselja i desetine autorskih kola i pesama, izgradio ovaj kurs zasnovan na. metodi Mije Krnjevca.

 

Cilj kursa je da pomogne i početnicima, ali i iskusnim muzičarima, da unaprede svoje znanje i isprave nedostatke.

 

Naravno, kurs ne menja rad sa profesorima, i naravno, bez mnogo truda nećete naučiti da svirate instrument dobro, ali je kurs alat uz koji možete doći do cilja uz redovno vežbanje i želju.

Najčešća pitanja

Može li da se uči bez profesora?

Svakako da je rad sa profesorom uživo nezamenljiv. Ipak, kad se čas završi, odlazite kući da radite sami i tu vam naš kurs može puno pomoći. Takođe, rad sa profesorom nije tako jeftin i ne može ga svako priuštiti, a naš kurs vam pomaže da stalno imate ispred sebe profesora.

Da li nekom mogu da se obratim oko nejasnih stvari ili praćenja napretka?

Naravno. Naši profesori prate rad svih korisnika kursa i tu su da odgovore na sva vaša pitanja. Možete slati snimke svog vežbanja na koje dobijate komentar uz savete kako da popravite svoje vežbanje.

Mogu li baš ja da naučim sam?

Apsolutno, svako može da nauči sam jer su naši kursevi pravljeni na inovativan način, tako da mogu biti razumljivi svima. Uz vežbanje, prateći instrukcije iz videa i udžbenika, možete savladati učenje instrumenta i stiži do željene veštine.

Šta mi je potrebno?

Potreban ti je instrument, naše video lekcije i udžbenik, volja i želja da napreduješ. I to je sve. Naravno, potrebno je dosta rada, i neće biti lako, ali uz trud sigurno možete doći do cilja.

Koji instrument mi je najbolji za početak?

Za početak idealno je uzeti instrument od minimum 60 basova, jer ćete takvim instrumentom moći bez problema da ispratite sve lekcije.

Da li mogu više puta da pratim lekciju?

Svaku lekciju možete pogledati neograničeni broj puta. Kada god poželite možete pristupiti svom nalogu i vraćati i gledati lekcije po redosledu po kom želite i onoliko puta koliko želite.

Koliko traje škola?

Ova škola je kompletna na platformi i možete je koristiti koliko god želite, kada god to želite.

Koja je cena kursa?

Kurs klavijatura i kurs klavirne harmonike su 150 Eur, dok je kurs harmonike dugmetare 200 Eur. Ovo je cena koju plaćate jednom i ceo kurs vam je zauvek dostupan posle toga, nema dodatnih plaćanja.

Kako se može platiti kurs?

Možete platiti karticom, putem Paypala ili direktno plaćanjem na račun online ili preko uplatnice u banci.

Da li je bezbedno plaćanje karticom?

Da, koristimo sve metode zaštite i podaci o vašoj kartici uopšte ne dolaze do nas.

Testimonial crown

"Predajem harmoniku u nižoj muzičkoj školi i nikada se nisam bojao konkurencije, ali ovaj kurs preti da nas sve zatvori. Do sada nisam video ovako jednostavan, pristupačan i tačan pristup predavanjima. Od sada za svoje učenike koristim segmente ovog kursa, najinventivniji pristup koji sam za života video!"

Milan Perovic, profesor harmonike
Testimonial crown

"Kada sam ja počinjao, iz jedne knjige smo učili teoriju, a kola nam je mentor pokazivao deo po deo. Knjiga nas je učila notama, a mentor narodnoj muzici! Žalim što nisam kao mlad imao ovako nešto, ali NIKAD NIJE KASNO! Posle 20 godina opet sam uzeo harmoniku, i uživam"

Milan Jašović, penzioner
Testimonial crown

"Kao malu su me roditelji upisali u školu harmonike, tri godine kasnije sam odustala, misleći da nisam ja za to, ali ovaj kurs je u meni probudio ponovo želju, a način na koji učim mi je toliko podigao volju i disciplinu, da ne mogu da verujem da sam to ista ona mala ja koja je plakala kada je išla u muzičku!"

Milena Bogdanović, student
back to top